PZ Vastgoed Real EstateSeru Boca, Spaanse Water

ANG 0 (1.750.000 US Dollar)

Deze onder architectuur gebouwde villa is gelegen in een bewaakte villawijk op een glooiend perceel (3250 m2) met uitzicht over het Spaanse Water. De nieuwgebouwde villa bestaat uit een hoofdgebouw en twee appartementen en een zwembad.
De villa is gebouwd rondom een tropische binnentuin. Vanuit elke hoekje heeft u een verrassend zicht op het Spaanse water. De mooie oprijlaan waarborgt totale privacy.

Naast het hoofdgebouw bevinden zich twee appartementen,bestaande elk uit een slaapkamer,kitchinette en badkamer. Tussen de appartementen ligt een grote hobbykamer.

Santa Barbara Plantation ligt aan de zuidoost kant van het eiland en grenst aan drie wateren: de Caribische zee, het uitgestrekte binnenwater Spaanse Water en Fuikbaai. Het zuidelijk deel van de Caribische regio wordt beschouwd als één van de laatste nog resterende ongerepte, maar goed toegankelijke tropische paradijzen!

Santa Barbara is een van de mooiste gebieden in het Caribisch gebied, waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Nergens anders vindt u een vergelijkbare combinatie van voordelen.

Zo is er het gloednieuwe Hyatt Regency Curacao Golf Resort, Spa & Marina met de Old Quarry-golfbaan van Pete Dye, gelegen in een gebied van maar liefst 600 hectare met berghellingen, stranden en een strook langs het binnenwater. Daar bevindt zich een keur aan fraaie woningen ontworpen voor vakantie en permanente bewoning. Het zorgvuldige opgestelde masterplan staat borg voor aantrekkelijke architectonische diversiteit.

Seru Boca is onderdeel van St.Barbara Plantation en ligt op 5 min lopen van het strand.

Voor informatie kunt u een mail sturen naar info@curacaovastgoed.com of bellen met 5102030

Seru Boca, Spaanse Water

Print deze paginaSeru Boca, Spaanse Water Seru Boca, Spaanse Water Seru Boca, Spaanse Water Seru Boca, Spaanse Water Seru Boca, Spaanse Water Seru Boca, Spaanse Water Seru Boca, Spaanse Water Seru Boca, Spaanse Water Seru Boca, Spaanse WaterEnglish


PZ Vastgoed B.V. stelt haar informatie uiterst zorgvuldig samen. Toch kan voor eventuele onjuistheden door PZ Vastgoed geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard. Ook kan er aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Verder is het mogelijk dat er tussentijdse prijswijzigingen optreden. Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden en tarieven van PZ Vastgoed B.V. van toepassing.