PZ Vastgoed Real EstateMarbella Estate, Jan Thiel

ANG 0 (verkocht)

Marbella Estate is een nieuw resort dat sinds 2009 ontwikkeld wordt. Deze villa is aan de rand van het resort gelegen, in het hogere deel, waardoor deze goed op de wind ligt en voldoende privacy heeft aan de achterzijde van de woning.

Indeling:
De villa bestaat uit 3 slaapkamers, allen voorzien van airco. De masterbedroom heeft zijn eigen badkamer. Na binnenkomst via de trap aan de voorzijde begint de woonkamer met daarin de open keuken van alle luxe voorzien en de doorgang naar de overdekte achterporch. Rechts zijn de slaapkamers en badkamers gesitueerd.

Aan de achterzijde bevindt zich de poolarea met een groot pooldeck (100 m2) van getrommelde klinkers uit BelgiŽ en een apart zonneterras. Het zwembad is 8 x 4 m.

Alle ramen rondom het huis zijn voorzien van rolluiken en er is parkeerruimte naast het huis voor 2 auto's. De tuin is mooi aangelegd en voorzien van een dripsysteem met putwater.

Marbella Estate is een beveiligd resort. Op dit moment wordt er een gezamenlijk zwembad aangelegd in het park.

Kaveloppervlakte 500 m2
Bebouwd: 137 m2

- 3 slaapkamers
- 2 badkamers
- luxe keuken
- vaatwasser/heteluchtoven
- zonneterras
- prive zwembad 8 x 4 m
- kluisjes aanwezig
- dripsysteem
- 2 parkeerplaatsen
- VVE kosten 200,- ANG/maand
- Prijs is inclusief het interieur van de villa
- Zeer goed rendement bij vakantieverhuur!

Bel voor een afspraak met 5102030 of stuur een email naar info@curacaovastgoed.com over deze listing.

Marbella Estate, Jan Thiel

Print deze paginaMarbella Estate, Jan Thiel Marbella Estate, Jan Thiel Marbella Estate, Jan Thiel Marbella Estate, Jan Thiel Marbella Estate, Jan Thiel Marbella Estate, Jan Thiel Marbella Estate, Jan Thiel Marbella Estate, Jan ThielEnglish


PZ Vastgoed B.V. stelt haar informatie uiterst zorgvuldig samen. Toch kan voor eventuele onjuistheden door PZ Vastgoed geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard. Ook kan er aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Verder is het mogelijk dat er tussentijdse prijswijzigingen optreden. Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden en tarieven van PZ Vastgoed B.V. van toepassing.