PZ Vastgoed Real EstateSeru Bottelier

ANG 999.000 (kosten koper)

Deze villa is zeer centraal gelegen op Seru Bottelier en biedt u een adembenemend uitzicht op de Zoutpannen en de Flamingo's. Het centrum van het huis is de grote veranda, waar u kan genieten van het prachtige panorama en het tropische buitenleven op Curašao.

Naast het terras is er een ruime woonkamer met hetzelfde ongelofelijke uitzicht en een grote keuken met gasfornuis en vaatwasser.
Het huis heeft 5 slaapkamers, 3 badkamers en een zwembad. De master-bedroom heeft een grote badkamer met ligbad ensuite, een walk-in-closet en directe toegang tot het zwembad.

Twee van de slaapkamers kunnen worden gescheiden van het huis, zodat u een perfecte gastenappartement met een aparte keuken, badkamer en entree heeft. Met uitzondering van het appartement is er in alle slaapkamers airco ge´nstalleerd.

Vanaf het terras kunt u met de trap naar het zwembad waar ook een originele palapa uit Bali is geplaatst. Vandaar leidt een andere trap naar een prachtige en grote tropische tuin, waar u verschillende palmbomen, bougainvilles en aloŰ vera planten vindt.

Verder is er een garage voor twee auto's, een deep well, een drip system en een beveiligingssysteem.

Seru Bottelier

Print deze paginaSeru Bottelier Seru Bottelier Seru Bottelier Seru Bottelier Seru Bottelier Seru Bottelier Seru Bottelier Seru Bottelier Seru BottelierEnglish


PZ Vastgoed B.V. stelt haar informatie uiterst zorgvuldig samen. Toch kan voor eventuele onjuistheden door PZ Vastgoed geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard. Ook kan er aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Verder is het mogelijk dat er tussentijdse prijswijzigingen optreden. Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden en tarieven van PZ Vastgoed B.V. van toepassing.