PZ Vastgoed Real EstateKaya Urdal, Mahaai

ANG 1.195.000 (New Price!)

Deze uniek mooie villa is zeer centraal gesitueerd in de wijk Mahaai met in de nabijheid winkels, bedrijven sportcomplexen, een dierentuin, restaurants en openbaar vervoer. Het totale terrein waarop deze ruime villa gebouwd is meet 3060 m2 en is geheel afgesloten deels met muren en deels met gaaswerk. Hier vindt u absolute privacy. Er is een carport voor 2 auto's maar parkeergelegenheid op eigen terrein voor een veelvoud daarvan.
Het huis heeft een alarmsysteem, is voorzien van een deepwell en irrigatiesystemen voor de tropische tuin. Tevens zijn er 7 airco units aanwezig ( 4 split uits en 3 windowunits).

Deze bijzondere villa is altijd in bezit geweest van dezelfde familie en is gebouwd in de typisch Curacaose bouwstijl van de vijftiger jaren door de bekende architekt Ben Smit. Bij binnenkomst valt meteen de prachtige hardhouten parketvloer op en de bijzondere indeling. Het woongedeelte bevindt zich over de gehele lengte van het huis en is middels schuifdeuren helemaal open te zetten naar de overdekte achterporch.

Links van het woongedeelte bevindt zich de dubbele keuken en de personeelskamer met eigen badkamer. Ook hier is en achterporch die grenst aan de carport waar zich ook nog een personeelskamer met badkamer bevindt. Aan de rechterkant van het huis, bevinden zich de slaapkamers.

Het zijn ruime kamers met een badkamer in de buurt of direct aansluitend. De functionaliteiten zijn voor de liefhebbers van vintage een ware streling voor het oog. Voor de slaapkamers bevindt zich een door fraai hekwerk afgesloten porch. De achtertuin biedt voldoende ruimte voor de aanleg van een zwembad. Momenteel bevindt zich hier een weldaad aan tropische planten en bomen. U vindt hier mango bomen, Kenepa en andere prachtige soorten tropische begroeing. Hier bevindt zich ook een klein tuinhuisje. Indicatie woonoppervlakte:
333 m2 Woonoppervlakte
32 m2 overdekte afsluitbare porch
74 m2 overdekte terrassen en entree
9 m2 wasruimte
56 m2 terrassen

Bijgebouw:
21 m2 woonoppervlakte met bergruimte
46 m2 carport

Bel voor een bezichtiging of informatie met +5999-5102030 of stuur een email naar info@curacaovastgoed.com

Kaya Urdal, Mahaai

Print deze paginaKaya Urdal, Mahaai Kaya Urdal, Mahaai Kaya Urdal, Mahaai Kaya Urdal, Mahaai Kaya Urdal, Mahaai Kaya Urdal, Mahaai Kaya Urdal, Mahaai Kaya Urdal, Mahaai Kaya Urdal, MahaaiEnglish


PZ Vastgoed B.V. stelt haar informatie uiterst zorgvuldig samen. Toch kan voor eventuele onjuistheden door PZ Vastgoed geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard. Ook kan er aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Verder is het mogelijk dat er tussentijdse prijswijzigingen optreden. Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden en tarieven van PZ Vastgoed B.V. van toepassing.