PZ Vastgoed Real EstateCas Grandi, omgeving Spaanse Water

ANG 0 (On hold)

Deze schitterende villa is in 2010/2011 volledig gerenoveerd en verkeert in nieuwstaat. Genieten op de porch aan de lange eettafel of lekker een drankje doen bij de bar en de open keuken; het kan allemaal in deze villa. De villa heeft een heerlijk open karakter, waarbij alle ruimtes moeiteloos in elkaar overgaan. Zelfs vanuit de woonkamer heeft u zicht op het zwembad. De keuken is van alle gemakken voorzien en is uitgerust met europese inbouwapparatuur.

Op de begane grond bevindt zich de masterbedroom met aansluitend een ruime badkamer. Naast de masterbedroom bevindt zich een kinderkamer met daartegenover het gastentoilet. Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers (1 met walk-in closet) en een gezamenlijke badkamer met douche en toilet.

De villa heeft een grote tuin (incl deepwell en dripsysteem) die vol staat met tropische palmen en andere kleurrijke planten, waardoor de privacy is gewaarborgd. Midden in de tuin ligt het fraaie zwembad met LED verlichting (2 stuks) en omgeven door 80 m2 terras van belgische klinkers met heerlijke ligbedden en twee loungebanken.

- 4 slaapkamers
- slaapkamers met airco en plafondfan
- 2 badkamers
- warm water (boiler)
- privezwembad met LED verlichting en energie zuinige pomp
-
- 220V en 110V
- luxe keuken
- electronisch schuifhek met remote
- parking voor 2 auto's
- grote tropische tuin


Informatie: +5999-5102030 of stuur een email naar info@curacaovastgoed.com

Cas Grandi, omgeving Spaanse Water

Print deze paginaCas Grandi, omgeving Spaanse Water Cas Grandi, omgeving Spaanse Water Cas Grandi, omgeving Spaanse Water Cas Grandi, omgeving Spaanse Water Cas Grandi, omgeving Spaanse Water Cas Grandi, omgeving Spaanse Water Cas Grandi, omgeving Spaanse Water Cas Grandi, omgeving Spaanse Water Cas Grandi, omgeving Spaanse WaterEnglish


PZ Vastgoed B.V. stelt haar informatie uiterst zorgvuldig samen. Toch kan voor eventuele onjuistheden door PZ Vastgoed geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard. Ook kan er aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Verder is het mogelijk dat er tussentijdse prijswijzigingen optreden. Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden en tarieven van PZ Vastgoed B.V. van toepassing.