PZ Vastgoed Real EstateJan Thiel, 800 m van strand

ANG 0 (150 euro/nacht)

Heerlijke villa te huur te Jan Thiel met 2 slaapkamers, 2 badkamers, grote living met daarin een luxe keuken en een gezellige bar, heerlijke grote porch goed op de wind gelegen en met gebruik van zwembad en ligbedden. Een zeer goed begin van een mooie vakantie op Curacao begint bij deze villa.

In het complex bevinden zich nog 2 appartementen beneden welke appart of in zijn geheel gehuurd kunnen worden. Er is een groot gezamenlijk zwembad (10 x 5 meter). De villa is zo opgezet dat iedereen zijn privacy heeft.

De villa boven is helemaal nieuw en zeer comfortabel met een oppervlakte van ongeveer 200 m2. Binnen een straal van een 1 km liggen meer dan 5 restaurants als Zanzibar, Papagayo Beach Club en Zest Mediterraneum, de Kleine Wereld aan het Spaanse Water. Ook is recent een nieuwe supermarkt (Van den Tweel) geopend. Heel dichtbij ligt natuurgebied de Zoutpannen. Ideaal om te hardlopen of een mountainbike te pakken voor een tocht. Kenmerken:

- 2 ruime badkamers (warm water)
- grote woonkamer
- luxe keuken met bar
- wasmachine en droger
- grote porch
- koelkast met ijsblokjes machine
- TV met TDS en blue ray speler
- Internet WIFI
- Bose I-pod docking station
- ruime walkin closet

Bel voor een offerte met 5102030 of mail naar info@curacaovastgoed.com

Jan Thiel, 800 m van strand

Print deze paginaJan Thiel, 800 m van strand Jan Thiel, 800 m van strand Jan Thiel, 800 m van strand Jan Thiel, 800 m van strand Jan Thiel, 800 m van strand Jan Thiel, 800 m van strand Jan Thiel, 800 m van strand Jan Thiel, 800 m van strand Jan Thiel, 800 m van strandEnglish


PZ Vastgoed B.V. stelt haar informatie uiterst zorgvuldig samen. Toch kan voor eventuele onjuistheden door PZ Vastgoed geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard. Ook kan er aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Verder is het mogelijk dat er tussentijdse prijswijzigingen optreden. Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden en tarieven van PZ Vastgoed B.V. van toepassing.