PZ Vastgoed Real EstateOud Jan Thiel

ANG 1.550.000 (kosten koper)

Deze villa is gelegen op de hoogste punten van de buurt Jan Thiel en heeft zes grote slaapkamers en vier badkamers. Vanuit alle kamers kunt u genieten van het schitterende uitzicht over het eiland, waaronder het Spaanse water en de Caraïbische zee. Er is een 6 x 6 nieuw privé zwembad.
De keuken is voorzien van een vaatwasser en ligt naast de grote veranda met een comfortabele zithoek. Het terras is lekker ruim en beschikt ook over een palapa lounge met een bar voor dat extra Caraïbische gevoel.

Er zijn vier grote slaapkamers op de begane grond en twee badkamers. Op de eerste etage vindt u twee grote slaapkamers met beiden een badkamer en suite. Alle slaapkamers hebben airconditioning. Jan Thiel ligt dicht bij Jan Thiel Beach en Seaquarium Beach, het spaanse water en het strand van Caracasbaai. Er is ook een supermarkt en een luxe sportschool op 5 minuten afstand. Verschillende winkels, een spa, een duikschool en windsurfschool is allemaal in de buurt.

Voor bezichtiging of info bel met +5999-5102030 of stuur een mail naar info@curacaovastgoed.com

Oud Jan Thiel

Print deze paginaOud Jan Thiel Oud Jan Thiel Oud Jan Thiel Oud Jan Thiel Oud Jan Thiel Oud Jan Thiel Oud Jan Thiel Oud Jan Thiel Oud Jan ThielEnglish


PZ Vastgoed B.V. stelt haar informatie uiterst zorgvuldig samen. Toch kan voor eventuele onjuistheden door PZ Vastgoed geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard. Ook kan er aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Verder is het mogelijk dat er tussentijdse prijswijzigingen optreden. Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden en tarieven van PZ Vastgoed B.V. van toepassing.