PZ Vastgoed Real EstateOud Jan Thiel

ANG 965.000 (kosten koper)

De villa is gelegen op een groot hoekperceel op een van de hogere gedeeltes van oud Jan Thiel. Bij binnenkomst in de woning komt u in een gezellige woonkamer met een nieuwe open keuken. Deze moderne keuken heeft een leuk uitzicht op de tuin.
De woning beschikt over 3 slaapkamer, waarbij het door de ruimtes nog mogelijk is om een extra slaapkamer te maken. Er zijn 3 badkamers voorzien van airco's. Op meerdere plekken zijn inbouwkasten.

De 4e slaapkamer bevindt zich aan de woning vast en wordt momenteel gebruikt als kantoor, voorzien van toilet, kitchenette en doucheruimte. Deze heeft een eigen ingang en ook een eigen porch. Ideaal dus voor gasten, een live-in, een bedrijf of voor de vakantieverhuur.

In de achtertuin bevindt zich een geweldig zwembad (5,5 x 11 meter) met duikplank! Naast het zwembad is een grote relax palapa gebouwd om lekker te kunnen genieten van een drankje.

Parkeren doet u op eigen terrein, er is voor minimaal 4 auto's plek en het toegangshek tot die parkeerplaatsen is automatisch.
Het gehele huis is in 2010/2011 helemaal verbouwd. Zo liggen er overal nieuwe tegels, zijn de badkamers volgens de laatste trends opgebouwd en zit alles keurig in de verf. Door het gehele huis hangen plafondfans en is er een alarmsysteem. Er is zowel 220 v als 110 volt aanwezig. In de gehele ( onderhoudsvriendelijke) tuin is tuinverlichting ge´nstalleerd die automatisch aangaat.

Oud Jan Thiel

Print deze paginaOud Jan Thiel Oud Jan Thiel Oud Jan Thiel Oud Jan Thiel Oud Jan Thiel Oud Jan Thiel Oud Jan Thiel Oud Jan Thiel Oud Jan ThielEnglish


PZ Vastgoed B.V. stelt haar informatie uiterst zorgvuldig samen. Toch kan voor eventuele onjuistheden door PZ Vastgoed geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard. Ook kan er aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Verder is het mogelijk dat er tussentijdse prijswijzigingen optreden. Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden en tarieven van PZ Vastgoed B.V. van toepassing.