PZ Vastgoed Real EstateCoral Estate, rif St Marie

ANG 0 (op aanvraag)

Bij binnenkomst door het toegangshek rijdt u via de oprijlaan langs de natuurlijke begroeiing richting de villa. Aan beide zijden bevinden zich 2 zelfstandige gastenverblijven, welke beschikken over u een badkamer een woon/slaapkamer en een keuken.

Na de entree van de villa komt u als eerste in de zeer ruime woonkamer die verdeeld is in verschillende niveaus. Vanaf het hoger gelegen zitgedeelte heeft u een fantastisch uitzicht op de Caribische zee. Het hoge plafond geeft een extra ruimtelijke gevoel en zorgt voor een goede windflow. Op de vloeren ligt prachtig hardhout. De keuken is zeer modern ingericht en bevindt zich aan de zijkant van de woonkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een grillplaat, kookplaat, afwasmachine en frituur en afgewerkt met granieten aanrechtblad.

Het rechter gedeelte van de villa is helemaal ingericht als mastersvertrek met een grote slaapkamer en een volledig met marmer bekleedde badkamer en een walk-in-closet.
Aan de linker zijde van de villa bevinden zich de twee andere slaapkamers. Ieder met eigen badkamer. De voorste slaapkamers hebben ieder ook een eigen porch. De porch leent zich bij uitstek om heerlijk uit de zon te ontbijten, lunchen en dineren. Het zicht op het zwembad ( 11 x 5 meter) en de zee is geweldig. Het zwembad is aan de rand van de klip gebouwd zodat je het ‘infinity’ gevoel krijgt. Links en rechts van het zwembad staan smaakvolle gazebo’s. Al met al een complete woning. Maar dan heeft u het 1000 m2 witte zandstrand strand, de palapas en het strandhuis nog niet gezien! Als u de trap afdaalt naast het zwembad ziet u een enorm strand met echt stralend wit zand! Op het strand is een palapa geplaatst. Als u achterom kijkt dan ziet u tegen de klip een strandhuis gebouwd. Dit hoort allemaal bij de villa. Een droom die staat op Coral Estate.

Coral Estate, rif St Marie

Print deze paginaCoral Estate, rif St Marie Coral Estate, rif St Marie Coral Estate, rif St Marie Coral Estate, rif St Marie Coral Estate, rif St Marie Coral Estate, rif St Marie Coral Estate, rif St Marie Coral Estate, rif St Marie Coral Estate, rif St MarieEnglish


PZ Vastgoed B.V. stelt haar informatie uiterst zorgvuldig samen. Toch kan voor eventuele onjuistheden door PZ Vastgoed geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard. Ook kan er aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Verder is het mogelijk dat er tussentijdse prijswijzigingen optreden. Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden en tarieven van PZ Vastgoed B.V. van toepassing.