PZ Vastgoed Real EstateKaya Verdi, Cas Grandi

ANG 489.000 (In onderhandeling)

Grote villa te koop bestaande uit een bovenwoning met 3 slaapkamers en 3 badkamers en een benedenwoning met 3 slaapkamers en 1 badkamer in de prachtige wijk Cas Grandi, naast Jan Sofat.

De bovenwoning heeft een grote living waarop de 3 slaapkamers uitkomen. De woning heeft een grote open keuken van alle gemakken voorzien, inclusief een vaatwasser en een dubbeldeurs koelkast. De masterbedroom heeft een walk-in closet met aansluitend een grote badkamer met 2 wastafels. In de tuin staat een gezellige palapa waar men kan BBQ-en of genieten van een drankje. Er is een carport voor 2 auto's.

De twee andere slaapkamers hebben elk hun eigen badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel. Het appartement heeft een eigen tuin en beschikt over 3 slaapkamers en 1 badkamer. benedenwoning is 95 m2. Bovenwoning +/- 180 m2.

- 3 + 3 slaapkamers met airco
- 3 + 1 badkamers
- grote tuin met deepwell
- warm water boiler
- Gazebo/palapa in de tuin
- keuken boven met vaatwasser
- dubbeldeurs koelkast
- aansluiting wasmachine 220V
- carport voor 2 auto's
elektronische toegangspoort

Bel voor een afspraak 5102030 of stuur een email naar
info@curacaovastgoed.com

Kaya Verdi, Cas Grandi

Print deze paginaKaya Verdi, Cas Grandi Kaya Verdi, Cas Grandi Kaya Verdi, Cas Grandi Kaya Verdi, Cas GrandiEnglish


PZ Vastgoed B.V. stelt haar informatie uiterst zorgvuldig samen. Toch kan voor eventuele onjuistheden door PZ Vastgoed geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard. Ook kan er aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Verder is het mogelijk dat er tussentijdse prijswijzigingen optreden. Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden en tarieven van PZ Vastgoed B.V. van toepassing.