PZ Vastgoed Real EstateKaya Jan Thiel

ANG 0 (In onderhandeling)

In de wijk Jan Thiel ligt deze gerenoveerde verdiepingsvilla met op de bovenverdieping een penthouse en beneden twee zeer ruime appartementen. De villa ligt 800 meter van het populaire strand van Jan Thiel, een surfschool, sportschool, diverse restaurants en supermarkten. De woning kan uitstekend worden verhuurd aan toeristen en kan direct rendement opleveren. De buurt waarin de villa is gelegen, is zeer veilig. Vanaf de straat kom je via een loopbrug bij het penthouse. Het penthouse heeft een zeer ruime en lichte woonkamer met een open keuken met daarin een gezellige bar. De keuken is luxe en is afgewerkt met een granieten aanrechtblad. Via een grote glazen wand met schuifpuien bereik je de overdekte porch welke een weids uiticht geeft over Vista Royal. Naast de overdekte porch is een gezellige zithoek met trendy loungemeubel set en heerlijk op de wind gelegen. Het penthouse heeft twee ruime slaapkamers met ieder hun eigen badkamer. In het midden bevindt zich nog een kamer welke momenteel is ingericht als walk-in closet. Alle slaapkamers beschikken over een split-unit airco. De masterbedroom heeft een zeer ruime badkamer met daarin een was-droog combinatie. Warm water is aanwezig via kleine ophangboilers.

Onder het penthouse bevinden zich twee zelfstandige appartementen. Er is een appartement met 2 slaapkamers (met airconditioning), een badkamer, grote living en open keuken afgewerkt met een granieten aanrechtblad met daarbij een gezellige (ontbijt)bar met aansluitend een grote overdekte porch met loungemeubelset en eettafel. Totale oppervlakte is +/- 100 m2. Het tweede appartement heeft een ruime slaapkamer (met airconditioning), badkamer met douche en toilet, grote walk-in closet en een ruime woonkamer met grote open keuken (granieten aanrechtblad) met aansluitend een grote overdekte porch. Ook deze porch is ingericht met een gezellige trendy lounge set en een eettafel met stoelen. Totale oppervlakte +/- 90 m2. Via een grote automatische toegangspoort worden de appartementen bereikt. Er is voldoende parkeerruimte om 4 auto’s binnen de poort te plaatsen. Het hele complex is perfect om te verhuren voor de lange termijn of in de vakantieverhuur. Jan Thiel is een zeer geliefde wijk om huizen (toeristisch) te huren vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de stranden. Nabij gelegen is ook het natuurgebied de Zoutpannen. Ideaal om te hardlopen, mountainbiken of een hond uit te laten. Om de hoek van de appartementen ligt een grote pool area met daarin een ruim zwembad van 5 x 10 meter. Het terras rondom het zwembad is met marmeren tegels belegd. In de rest van de tuin ligt er witte kiezel op worteldoek. De tuin is zeer mooi aangelegd met veel privacy en mooie palmbomen welke door middel van een dripsysteem worden bewaterd. ‘s Avonds is de tuin mooi verlicht door de vele LED spots die op de palmbomen zijn gericht. Aansluitend bij de pool area bevindt zich ook nog een inpandige garage (+/- 40 m2)

Kaya Jan Thiel

Print deze paginaKaya Jan Thiel Kaya Jan Thiel Kaya Jan Thiel Kaya Jan Thiel Kaya Jan Thiel Kaya Jan Thiel Kaya Jan Thiel Kaya Jan Thiel Kaya Jan ThielEnglish


PZ Vastgoed B.V. stelt haar informatie uiterst zorgvuldig samen. Toch kan voor eventuele onjuistheden door PZ Vastgoed geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard. Ook kan er aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Verder is het mogelijk dat er tussentijdse prijswijzigingen optreden. Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden en tarieven van PZ Vastgoed B.V. van toepassing.