PZ Vastgoed Real EstateCoral Estate, Curacao

ANG 0 (price on request; op aanvraag)

Coral Estate (Rif St. Marie) ligt aan de zuidwestkust van Curaçao in een schitterend natuurgebied, op een half uurtje rijden van het vliegveld Hato en Willemstad. Met een kustlijn van 3 km, de ruime kavels en groenvoorzieningen biedt het resort, bewoners en toeristen veel rust, ruimte en veiligheid.

Het hoofdgebouw van de villa heeft een ruime woonkamer met luxe open keuken en groot eetgedeelte. Via een grote schuifpui komt u op de zeer ruime porch met eetgedeelte en lounge gedeeltes. Vanaf de porch heeft u een mooi zicht op het zwembad en een prachtig uitzicht op de oceaan. De zijvleugels zijn elkaars spiegelbeeld en hebben ieder 2 slaapkamers, 2 badkamers en een inloopkast. Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met ons kantoor.

Eigendomsgrond:
lot 195: 1.230 m2
lot 196: 1.300 m2
lot 197: 1.320 M2

Coral Estate, Curacao

Print deze paginaCoral Estate, Curacao Coral Estate, Curacao Coral Estate, Curacao Coral Estate, Curacao Coral Estate, Curacao Coral Estate, Curacao Coral Estate, Curacao Coral Estate, Curacao Coral Estate, CuracaoEnglish


PZ Vastgoed B.V. stelt haar informatie uiterst zorgvuldig samen. Toch kan voor eventuele onjuistheden door PZ Vastgoed geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard. Ook kan er aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Verder is het mogelijk dat er tussentijdse prijswijzigingen optreden. Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden en tarieven van PZ Vastgoed B.V. van toepassing.